Autor |
Wiadomość |
Paruwski |
Wysłany: Pon 13:23, 13 Mar 2023 Temat postu: |
|
 |
|
 |
Izaak Singer |
Wysłany: Pon 13:14, 13 Mar 2023 Temat postu: |
|
Od parówek i eksperymentów z parówkami jestem ja.  |
|
 |
Stuleje zwykle mają |
Wysłany: Pon 3:53, 13 Mar 2023 Temat postu: |
|
twarde parówki i miękkie jaja  |
|
 |
Gość |
Wysłany: Nie 21:53, 12 Mar 2023 Temat postu: |
|
Teoretycznie jest możliwa produkcja parówek z robaków, ale zwykle robaki nie są wykorzystywane w produkcji żywności jako surowiec mięsny. Wiele gatunków robaków jest wykorzystywanych w produkcji pokarmowej, jednak zazwyczaj są to dżdżownice, larwy mączne, larwy pszczół, karmazynowe i inne gatunki owadów. Nie ma obecnie szeroko stosowanej metody produkcji parówek z robaków.
Ponadto, wprowadzenie robaków jako surowca mięsnego do przemysłowej produkcji żywności byłoby związane z wieloma wyzwaniami, takimi jak kontrolowanie jakości, bezpieczeństwo żywności, przestrzeganie przepisów sanitarnych, a także akceptacja społeczna takiego produktu.
W każdym razie, zawsze należy zachować ostrożność i zdrowy rozsądek w wyborze źródeł informacji i wiedzy na temat żywności, a także zawsze sprawdzać źródło oraz przestrzegać zaleceń i przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności. |
|
 |
Brooklyner, PhD |
Wysłany: Nie 21:48, 12 Mar 2023 Temat postu: |
|
Z Constaru. |
|
 |
Achtung! Dół Imhofa |
Wysłany: Nie 21:00, 12 Mar 2023 Temat postu: |
|
 |
|
 |
ten od NFDI. |
Wysłany: Nie 20:33, 12 Mar 2023 Temat postu: |
|
Czaskoski napisał: | z robaków i sraki  |
To dla mnie  |
|
 |
Czaskoski |
Wysłany: Nie 20:14, 12 Mar 2023 Temat postu: |
|
z robaków i sraki  |
|
 |
Cebullaczek. |
Wysłany: Nie 20:12, 12 Mar 2023 Temat postu: Jakie parówki dla stuleja? |
|
 |
|
 |