|
www.f23.fora.pl Niezależne forum internetowe F23 - Wejdziesz - nie wyjdziesz
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 18:15, 16 Gru 2023 Temat postu: czy linux kernel 6.5.0 jest dobry dla stuleja? |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 18:19, 16 Gru 2023 Temat postu: |
|
|
nie wiem, mam windows i siedze i ogladam mecz, żonka robi krokiety
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 18:28, 16 Gru 2023 Temat postu: |
|
|
nie pytaj się mnie o to, nie wiem
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rencista co wieee
Gość
|
Wysłany: Sob 19:25, 16 Gru 2023 Temat postu: |
|
|
Dla stuleja nie. Jest idealny dla jebanego gówna i śmiecia stulejka
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 19:26, 16 Gru 2023 Temat postu: |
|
|
Według moich wyszukiwań, kebab w Krakowie kosztuje od 20 do 30 złotych. Cena zależy od wielkości porcji, rodzaju mięsa i dodatków. Najtańszy kebab to kebab durum z kurczaka w podstawowej wersji, który kosztuje około 20 złotych. Droższy jest kebab z jagnięciny lub kebab z dodatkami, takimi jak warzywa, sosy czy ser. Za kebab z frytkami trzeba zapłacić około 30 złotych.
Oto przykładowe ceny kebabów w Krakowie:
Kebab durum z kurczaka: 20-25 złotych
Kebab durum z jagnięciny: 25-30 złotych
Kebab durum z warzywami: 22-27 złotych
Kebab durum z sosami: 23-28 złotych
Kebab durum z serem: 24-29 złotych
Kebab durum z frytkami: 28-33 złotych
Oczywiście, ceny mogą się różnić w zależności od lokalizacji restauracji i jej renomy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|