Forum www.f23.fora.pl Strona Główna www.f23.fora.pl
Niezależne forum internetowe F23 - Wejdziesz - nie wyjdziesz
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jedliście kiedyś wołowinę wagyu?
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.f23.fora.pl Strona Główna -> Rozmowy kulturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 21:37, 01 Lut 2023    Temat postu: jedliście kiedyś wołowinę wagyu?

ja nie. ale wszystkiego niby trzeba w życiu spróbować nie wiem czy se nie zamówię takiego małego steka. chociaż 40dag kosztuje 500zł.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cichybob
bezlitosny napierdalacz



Dołączył: 06 Lip 2022
Posty: 1492
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Korfantego 13 m. 6 w Katowicach
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 21:44, 01 Lut 2023    Temat postu:

Tylko kilo parowek culineo za 7zl
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 21:45, 01 Lut 2023    Temat postu:

To stek z odbytu? Wesoly
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 21:47, 01 Lut 2023    Temat postu:

Anonymous napisał:
To stek z odbytu? Wesoly

tak. z twojego.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 21:48, 01 Lut 2023    Temat postu:

Cichybob napisał:
Tylko kilo parowek culineo za 7zl

tak se myślę. kasę mam a tego jeszcze nie jadłem a wołowinkę lubię jeść, ale takiej jeszcze nie jadłem nigdy w życiu.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cichybob
bezlitosny napierdalacz



Dołączył: 06 Lip 2022
Posty: 1492
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Korfantego 13 m. 6 w Katowicach
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 21:52, 01 Lut 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
Cichybob napisał:
Tylko kilo parowek culineo za 7zl

tak se myślę. kasę mam a tego jeszcze nie jadłem a wołowinkę lubię jeść, ale takiej jeszcze nie jadłem nigdy w życiu.

To sie kupuje w sklepie czy podawaja w restaurant
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 21:53, 01 Lut 2023    Temat postu:

Cichybob napisał:
stoolejek napisał:
Cichybob napisał:
Tylko kilo parowek culineo za 7zl

tak se myślę. kasę mam a tego jeszcze nie jadłem a wołowinkę lubię jeść, ale takiej jeszcze nie jadłem nigdy w życiu.

To sie kupuje w sklepie czy podawaja w restaurant

albo tak albo tak.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Brooklyner, PhD
Radykalny Wyznawca Wielkiego Fekala



Dołączył: 11 Sty 2021
Posty: 2584
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: z Dupy
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:09, 01 Lut 2023    Temat postu:

Mimo, ze jestem jednym z najlepszych kucharzy świata, to tego beefu w domu bym nie robił w obawie, że sknocę. W restauracji wiedzą co robią i szczególnie jeśli to nie ty płacisz rachunek to bardzo to smaczne jest. Ale mało dają i człowiek wychodzi głodny. Poza tym domowego smalcu z ogórem konservvowym nie przebije, ale to tylko moje zdanie.

Ja lubię porządnie zjeśc, a nie jakieś tam, kurwa, pierdolenie. Podają ci na przykład jakiś talerz wielkości katowickiego spodka ubrudzony jakąś cieczą i mówią - zupa. Chuj nie zupa, kurwa jego mać. Zupa ma być kością, chlebem, i ma być jej pełna menażka Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 22:11, 01 Lut 2023    Temat postu:

Brooklyner, PhD napisał:
Mimo, ze jestem jednym z najlepszych kucharzy świata, to tego beefu w domu bym nie robił w obawie, że sknocę. W restauracji wiedzą co robią i szczególnie jeśli to nie ty płacisz rachunek to bardzo to smaczne jest. Ale mało dają i człowiek wychodzi głodny. Poza tym domowego smalcu z ogórem konservvowym nie przebije, ale to tylko moje zdanie.

Ja lubię porządnie zjeśc, a nie jakieś tam, kurwa, pierdolenie. Podają ci na przykład jakiś talerz wielkości katowickiego spodka ubrudzony jakąś cieczą i mówią - zupa. Chuj nie zupa, kurwa jego mać. Zupa ma być kością, chlebem, i ma być jej pełna menażka Cool

ale ja już nieraz steki sobie robiłem, ale z polskiej wołowiny. zawsze jest ryzyko że nie wyjdzie.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Brooklyner, PhD
Radykalny Wyznawca Wielkiego Fekala



Dołączył: 11 Sty 2021
Posty: 2584
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: z Dupy
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:20, 01 Lut 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
Mimo, ze jestem jednym z najlepszych kucharzy świata, to tego beefu w domu bym nie robił w obawie, że sknocę. W restauracji wiedzą co robią i szczególnie jeśli to nie ty płacisz rachunek to bardzo to smaczne jest. Ale mało dają i człowiek wychodzi głodny. Poza tym domowego smalcu z ogórem konservvowym nie przebije, ale to tylko moje zdanie.

Ja lubię porządnie zjeśc, a nie jakieś tam, kurwa, pierdolenie. Podają ci na przykład jakiś talerz wielkości katowickiego spodka ubrudzony jakąś cieczą i mówią - zupa. Chuj nie zupa, kurwa jego mać. Zupa ma być kością, chlebem, i ma być jej pełna menażka Cool

ale ja już nieraz steki sobie robiłem, ale z polskiej wołowiny. zawsze jest ryzyko że nie wyjdzie.
No mówię. Niektórych rzeczy w domu po prostu nie przygotowuję. Steki tak, ale rzadko i z miejscowego beefu.

Inną rzeczą jest, że ja ugułem jestem zwolennikiem spartańskiej, rustykalnej prostoty w kuchni. Składniki kupuję od okolicznego chłopstwa. Droższe niż w sklepie, ale moje wydatki na jdzenie są umiarkowane w porównaniu z tym, co wydają np. tzw. inni.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 22:22, 01 Lut 2023    Temat postu:

Brooklyner, PhD napisał:
stoolejek napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
Mimo, ze jestem jednym z najlepszych kucharzy świata, to tego beefu w domu bym nie robił w obawie, że sknocę. W restauracji wiedzą co robią i szczególnie jeśli to nie ty płacisz rachunek to bardzo to smaczne jest. Ale mało dają i człowiek wychodzi głodny. Poza tym domowego smalcu z ogórem konservvowym nie przebije, ale to tylko moje zdanie.

Ja lubię porządnie zjeśc, a nie jakieś tam, kurwa, pierdolenie. Podają ci na przykład jakiś talerz wielkości katowickiego spodka ubrudzony jakąś cieczą i mówią - zupa. Chuj nie zupa, kurwa jego mać. Zupa ma być kością, chlebem, i ma być jej pełna menażka Cool

ale ja już nieraz steki sobie robiłem, ale z polskiej wołowiny. zawsze jest ryzyko że nie wyjdzie.
No mówię. Niektórych rzeczy w domu po prostu nie przygotowuję. Steki tak, ale rzadko i z miejscowego beefu.

Inną rzeczą jest, że ja ugułem jestem zwolennikiem spartańskiej, rustykalnej prostoty w kuchni. Składniki kupuję od okolicznego chłopstwa. Droższe niż w sklepie, ale moje wydatki na jdzenie są umiarkowane w porównaniu z tym, co wydają np. tzw. inni.

no wiesz. ja tam nie zamierzam tego jeść codziennie, ale raz można spróbować.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Brooklyner, PhD
Radykalny Wyznawca Wielkiego Fekala



Dołączył: 11 Sty 2021
Posty: 2584
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: z Dupy
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:23, 01 Lut 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
stoolejek napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
Mimo, ze jestem jednym z najlepszych kucharzy świata, to tego beefu w domu bym nie robił w obawie, że sknocę. W restauracji wiedzą co robią i szczególnie jeśli to nie ty płacisz rachunek to bardzo to smaczne jest. Ale mało dają i człowiek wychodzi głodny. Poza tym domowego smalcu z ogórem konservvowym nie przebije, ale to tylko moje zdanie.

Ja lubię porządnie zjeśc, a nie jakieś tam, kurwa, pierdolenie. Podają ci na przykład jakiś talerz wielkości katowickiego spodka ubrudzony jakąś cieczą i mówią - zupa. Chuj nie zupa, kurwa jego mać. Zupa ma być kością, chlebem, i ma być jej pełna menażka Cool

ale ja już nieraz steki sobie robiłem, ale z polskiej wołowiny. zawsze jest ryzyko że nie wyjdzie.
No mówię. Niektórych rzeczy w domu po prostu nie przygotowuję. Steki tak, ale rzadko i z miejscowego beefu.

Inną rzeczą jest, że ja ugułem jestem zwolennikiem spartańskiej, rustykalnej prostoty w kuchni. Składniki kupuję od okolicznego chłopstwa. Droższe niż w sklepie, ale moje wydatki na jdzenie są umiarkowane w porównaniu z tym, co wydają np. tzw. inni.

no wiesz. ja tam nie zamierzam tego jeść codziennie, ale raz można spróbować.


Pewnie, że można. Sugeruję jednak restaurację.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pewna
Radykalny Wyznawca Wielkiego Fekala



Dołączył: 19 Maj 2020
Posty: 1615
Przeczytał: 64 tematy


Płeć: Kobieta

PostWysłany: Czw 1:55, 02 Lut 2023    Temat postu:

Zalecałabym jednak dietę bezmięsną, z różnych powodów, jeden z nich pokażę w najbliższym czasie. Natomiast ze słodyczy tylko czekoladę gorzką, ewentualnie produkty z wysoką zawartością miazgi kakaowej, a niewielką cukru.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalcik oryginal
Gość






PostWysłany: Czw 3:45, 02 Lut 2023    Temat postu:

Czasami bo droga jest. Ale bardzo smaczny stek poletzam. Po dobrym steku człowiek wie że żyje i że chce żyć długo. łapka łapka łapka
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gibki Borsuk
pomarańczowa spierdolina



Dołączył: 16 Sie 2021
Posty: 19
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Z dupy
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 3:46, 02 Lut 2023    Temat postu:

kalcik oryginal napisał:
Czasami bo droga jest. Ale bardzo smaczny stek poletzam. Po dobrym steku człowiek wie że żyje i że chce żyć długo. łapka łapka łapka


o to to. szkoda życia na jedzenie wyłącznie lazani 1kg z biedry
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.f23.fora.pl Strona Główna -> Rozmowy kulturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin